Pureer de mango met een staafmixer of keukenmachine samen met 1½ eetlepel chilisaus en een snuf zout glad.
Klop in een ruime kom de roomkaas los en meng hierdoor ⅔ van de gepureerde mango.
Meng hierdoor ook de rest van de chilisaus, citroensap en de peterselie. Breng op smaak met peper, zout en voor wat extra pit nog een beetje chilivlokken.
Met een vork strijk je de bovenkant van je dip een beetje glad. Druppel de rest van de gepureerde mango erover en naar smaak nog wat extra chilisaus en/of chilivlokken. Dip ze!
handig om te weten:
Tip: je kunt ook mango uit de diepvries gebruiken voor deze dip. Laat de mango dan iets ontdooien voor je hem met een staafmixer gaat pureren.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.