Snij 1 rode ui in halve ringen en snij de tomaten in plakjes. Hou dit apart.
Doe 1 rode ui, de teentjes knoflook, peterselie, bosui en de köfte kruiden in een keukenmachine en maal fijn.
Voeg het gehakt toe en maal dit even kort mee zodat de kruiden en smaakmakers goed door het gehakt gemengd zijn.
Kneed het gehaktmengsel rondom de spiesjes en zet ze even in de koelkast.
Verwarm ondertussen de grillplaat, grillpan of de BBQ voor.
Grill de spiesjes tot ze gaar zijn.
Neem de wraps, verdeel hier naar smaak wat knoflooksaus over, sla, tomaat, rode ui. Haal het gehakt van de spiesjes en verdeel 2 spiesjes per wrap. Herhaal met de overige wraps. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.