Mix de roomboter, basterdsuiker, de helft van het ei en de pindakaas goed door elkaar.
Voeg beetje bij beetje de bloem, de baking soda en de bakpoeder toe en kneed er een mooi deeg van.
Maak er een bolletje van en leg het afgedekt met huishoudplastic ongeveer een half uur in de koeling. Het deeg is erg plakkerig en dan kun je het makkelijker uitrollen straks.
Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Verdeel een beetje bloem over het aanrecht en rol daarop het deeg uit tot het ongeveer een halve centimeter dik is.
Steek met een ronde koekjesvorm er nu 15 koekjes van en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Meng nu 1 eetlepel melk door de helft van het overgebleven geklutste ei en bestrijk de bovenkant van de koekjes ermee.
Druk de pinda's in de koekjes en bak ze vervolgens in ca. 15 minuten gaar en bruin in de oven. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.