Maal 125 gram Speculoos koekjes fijn in een keukenmachine. Hou 25 gram apart en verdeel de rest over de bodem van 4 glaasjes en druk iets aan.
Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels witte basterdsuiker.
Klop de MonChou in een andere kom los met de rest van de witte basterdsuiker.
Hou ongeveer ⅓ van de slagroom apart en schep de MonChou door de rest van de slagroom.
Doe de Speculoos pasta in een kommetje en verwarm dit circa 10-15 seconden in de magnetron tot de pasta goed vloeibaar is (laat even afkoelen indien de Speculoos pasta warm is)
Verdeel de helft van het slagroom/ MonChou mengsel over de bodem en hierover verdeel je de rest van de fijngemalen koekjes.
Daarover verdeel je de gesmolten Speculoos pasta (hou eventueel een klein beetje apart ter decoratie).
Daarop doe je de rest van het slagroom/ MonChou mengsel en tot slot spuit je met een spuitzak het deel slagroom wat je apart hebt gehouden over het toetje.
Decoreer naar wens met een beetje (gesmolten) speculoos pasta, koekkruimels en/ of een koekje. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.