Haal de biefstuk van te voren uit de koelkast, dep even droog met een keukenpapiertje en strooi de Seasoning Mix voor burritos er rijkelijk overheen.
Snij de avocado en mango in dunne plakken en snij de rode ui in halve ringen.
Verwarm de grill. Verdeel een beetje olijfolie over de groene asperge en grill ze om en om tot ze mooie 'strepen' krijgen en gaar zijn.
Ook de cherrytomaten leg je even op de grill. Dit heeft maar even nodig dus blijf er goed bij.
Maak de salade alvast op door de baby spinazie en rucola over de schaal te verdelen. Hierover doe je de gegrilde groene asperge, cherrytomaat, plakjes avocado, mango en de rode ui.
Grill direct daarna de biefstuk om en om gaar (je kunt de biefstuk naar wens rare, medium of well-done bakken) - zelf vind ik rare/ medium rare het lekkerst.
Verdeel tot slot de biefstuk over de salade en druppel er de mango papaya salade overheen. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.