Verkruimel de bastognekoeken met de hand of in een keukenmachine.
Verdeel de verkruimelde bastognekoeken over de bodem van 4 glaasjes.
Klop de slagroom stijf en mix het zakje vanillesuiker erdoor.
Klop de MonChou luchtig en mix hier de witte basterdsuiker en citroensap door.
Mix de slagroom door de MonChou tot een luchtig geheel.
Prak de frambozen met een vork fijn en schep dit door het slagroom/ MonChou mengsel.
Verdeel het frambozen mengsel over de 4 glaasjes en zet de glaasje minimaal 2 uur in de koelkast om op de stijven. Garneer eventueel met verse frambozen en een blaadje munt. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.