Kook de eieren in een pannetje water met ruim zout.
Verwijder 1 ei na 6 minuten. Laat iets afkoelen, pel het ei en hou apart.
De rest van de eieren laat je in totaal 10 minuten koken en pel ook deze eieren.
Snij deze eieren vervolgens in kleine stukjes en doe in een kom. Doe daar de kewpie, azijn, mosterd en bieslook bij en breng op smaak met peper en zout.
Snij de korstjes van het brood en beleg met een royale laag eiersalade.
Halveer het 6-minuten eitje en leg deze in het midden van twee met eiersalade belegde plakjes.
Leg de andere belegde plakjes er bovenop en snijd de broodjes doormidden, diagonaal of verticaal. Geniet ervan!
handig om te weten:
Tip: om eieren makkelijker te kunnen pellen laat je ze direct na het koken even schrikken in een kom koud water.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.