Paas blondies
Paas blondies, een mix tussen blondies en cookie bars met paaseitjes en andere paaslekkernijen. Een traktatie om op tafel te zetten tijdens Pasen!
Voorbereiding: 15 minuten minuten Bereidingstijd: 25 minuten minuten Totale tijd: 40 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
150 gram roomboter (ongezouten, kamertemperatuur) 150 gram lichtbruine basterdsuiker 100 gram suiker 1 ei (middel) 1 theelepel vanille extract 200 gram bloem 1 theelepel baking soda 125 gram witte paaseitjes ( in grove stukken) 125 gram donkere paaseitjes (in grove stukken) extra paaseitjes, chocolade paashaasjes en/of andere paaslekkernijen
Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Mix de boter en suiker met een keukenmachine voor ca. 5 minuten licht en luchtig.
Voeg het ei en het vanille extract toe en mix even mee.
Meng de bloem en de baking soda beetje bij beetje door het beslag.
Meng vervolgens de gesneden paaseitjes ook voorzichtig door het beslag.
Doe het beslag in de bakvorm (ingevet of met bakpapier) en bak ca. 25 minuten in de oven.
Direct als het uit de oven komt, decoreer je naar smaak de blondies met leuke chocolade paashaasjes/ extra paaseitjes of andere paaslekkernijen.
Laat het geheel afkoelen en snij in 9 grote stukken (of 18 kleinere stukken).
Calorieën: 460 kcal | Koolhydraten: 61 g | Eiwitten: 5 g | Vetten: 23 g | Verzadigd vet: 14 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.