Verwarm de oven op 200 graden, boven- en onderwarmte.
Klop de boter met de suiker luchtig in ca. 3-4 minuten met een handmixer of keukenmachine.
Voeg het ei toe en klop mee tot het helemaal opgenomen is.
Voeg vervolgens het vanille extract toe en tot slot ook de bloem, kaneel, snuf zout en bakingsoda. Meng tot alles gecombineerd is. Verdeel het deeg vervolgens in 10 balletjes.
Meng de suiker en kaneel in een apart bakje en rol daar de balletjes deeg doorheen. Druk een beetje aan zodat je dikke platte ronde koekjes hebt.
Leg ze op een bakplaat met een velletje bakpapier en bak de koekjes in ca. 10 minuten goudbruin. Laat ze eventjes afkoelen en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.