Doe de quinoa, water en het bouillonblokje in een steelpannetje en kook de quinoa in 8-10 minuten gaar.
Rasp ondertussen de rode biet en doe deze samen met de gekookte quinoa in een ruime kom.
Voeg hier de overige ingrediënten aan toe en breng op smaak met peper.
Meng alles goed door elkaar. Je kunt de quinoa nu nog even of een nachtje laten staan zodat de smaken goed kunnen intrekken.
Verdeel 1/4 deel van de quinoa over een kookring op een mooi bordje, druk aan en haal de kookring eraf zodat er een mooie ronde schijf ontstaat zoals je op de foto kunt zien. Herhaal dit met de rest van de quinoa.
Garneer naar smaak met wat verse kruiden, sesamzaadjes en citroenrasp. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.