2theelepelPaprika Edelsüß van Jonnie Boer(als je deze niet heb kun je dit vervangen voor (gerookte paprikapoeder)
2theelepelsolijfolie
1blokje groentebouillon
peper en zout
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Rasp de courgettes met een spiraalsnijder
Snipper de ui en was de champignons, halveer deze. Snij de knoflook heel fijn of pers de knoflook.
Doe de 2 el olijfolie in een pan en rul de tartaar tot deze gaar is.
Zet ondertussen een pan met 2 liter water en de bouillonblokjes op het vuur en breng dit aan de kook.
Voeg de ui, knoflook, champignons en de blikjes tomatenblokjes toe aan de tartaar en laat enkele minuten koken. Breng op smaak met peper, zout & de Paprika Edelsüß.
Tijdens het koken van de saus doe je de courgette spaghetti in de kokende bouillon en kook deze voor ongeveer 3-4 minuten. Hierna laten uitlekken.
Leg de courgettespaghetti op een bord, doe hierover de saus en garneer met de kaassnippers. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.