Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte).
Neem twee vellen bakpapier en vouw deze dubbel.
Druppel een beetje olijfolie erop en leg op elk stuk een halve rode ui in ringen.
Daarop leg je het stukje vis, druppel daar weer wat olijfolie overheen en strooi er naar smaak Italiaanse kruiden, peper en zout overheen.
Daarop doe je de schijfjes citroen (2 halve schijfjes per vis) en een takje verse dille. Verdeel de cherrytomaatjes over de vis.
Vouw het vispakketje stevig dicht. Hier kun je een stap-voor-stap video vinden hoe je bakpapier eenvoudig 'en papillotte' vouwt.
Leg de pakketjes op een bakplaat en bak ze in de oven voor ongeveer 15-20 minuten. Haal ze uit de oven en vouw ze voorzichtig (!) open, want er kan stoom uit komen.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.