Smelt de chocolade au bain marie met de roomboter en espresso poeder (of Buijsman). Laat iets afkoelen en ga ondertussen verder met de volgende stappen.
Splits de eieren.
Doe 3 eidooiers in een kom met de helft van de suiker en klop dit tot het bijna wit en luchtig is.
In een andere kom klop je 6 eiwitten (3 dooiers gebruik je dus niet) en klop dit stijf met de rest van de suiker en een snuf zout.
Klop nu de chocolade door het opgeklopte eigeel.
Vouw met een spatel het opgeklopte eiwit door het eigeel en verdeel over 4 glaasjes.
Laat nu minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Serveer naar wens met een beetje slagroom en/of wat geschaafde chocolade. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.