Meng in een kom 2 eetlepels olijfolie, knoflook, rozemarijn en tijm. Rasp de citroen en pers hem uit. Voeg 1 theelepel rasp en de helft van het sap toe. Voeg peper en zout toe naar smaak.
Verdeel de marinade over de kippenbouten en laat deze marineren terwijl de oven voorverwarmt. (Helemaal lekker om de kip een dag van te voren alvast te marineren).
Verdeel de aardappelpartjes over de bakplaat en bak ze nu 25 minuten in de voorverwarmde oven. Halverwege even omscheppen.
Duw de aardappel aan de kant en leg de gemarineerde kip er na de 25 minuten bij. Zet de timer op 10 minuten.
Doe de broccoliroosjes ondertussen in de kom en marineer met een beetje olijfolie, peper en zout naar smaak.
Leg deze er na de 10 minuten bij en bak het geheel nu nog eens 15-20 minuten in de oven tot de kip gaar is. Schep de aardappels en broccoli halverwege nog even om. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.