Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Wel de rozijnen een paar minuten in warm water.
In een ruime kom doe je alle ingrediënten (hou een paar pompoenpitten apart zodat je er straks een paar bovenop de repen kan doen) en meng alles goed door elkaar.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Neem nu ongeveer 1,5 á 2 eetlepels van het beslag en leg deze op het bakpapier. Duw het beslag met je vinger in de vorm van een reep of wat natuurlijk ook kan een rond koekje (net wat je zelf handig/ mooi vindt).
Bak nu de repen in ongeveer 15 tot 20 minuten mooi goudbruin in de oven. Even laten afkoelen en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.