250gramdiepvriesfruit zoals aardbeien, frambozen, kers en bessen
750mlrosé wijn
4eetlepelslicor 43
2eetlepelshoning
300mlbruisend water
ijsblokjes
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
In een ruime (afsluitbare) kan pers je de citroen uit zodat je 3 eetlepels citroensap in de kan doet. Voeg hierbij het fruit, de rosé, licor 43 en honing. Roer voorzichtig door elkaar en zet dit in de koelkast voor ongeveer een uurtje of 8.
Vlak voor je de sangria gaat serveren voeg je het bruisende water toe en flink wat ijsblokjes.
Schenk in mooie glaasjes met wat fruit op de bodem en garneer met een rietje of een mooi lepeltje (dan kun je makkelijk de lekkere fruitstukjes eruit 'snoepen').
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.