Griekse gehaktballetjes met kipgehakt
Griekse gehaktballetjes met kipgehakt en feta. Super lekker gekruid en makkelijk om te maken. Lekker met rijst, salade en tzatziki.
Voorbereiding: 15 minuten minuten Bereidingstijd: 15 minuten minuten Totale tijd: 30 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
300 gram kipgehakt 1 eetlepel peterselie (vers - fijn gesneden) 1 eetlepel bieslook (vers - fijn gesneden) 50 gram panko of broodkruim 1 ei (middelgroot) 50 gram feta (verkruimeld) 1 theelepel oregano ½ theelepel koriander ½ theelepel komijn ½ theelepel chilivlokken olijfolie, peper en zout
Doe alle ingrediënten in een ruime kom, breng op smaak met peper en zout en mix goed door elkaar.
Draai hier ca. 14-15 gehaktballetjes van.
Verhit een beetje olijfolie in de pan en bak de gehaktballetjes rondom gaar en goudbruin.
Serveer bijvoorbeeld met rijst, pita, Griekse salade en tzatziki of als borrelhapje. Eet smakelijk!
Calorieën: 158 kcal | Koolhydraten: 1 g | Eiwitten: 16 g | Vetten: 10 g | Verzadigd vet: 4 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.