Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Doe de tomatenblokjes in een steelpan. Voeg daar vervolgens aan toe: 1 fijngesneden teentje knoflook, 1 eetlepel suiker, ½ eetlepel oregano, 1 theelepel komijn, 1 theelepel uienpoeder en peper & zout naar smaak. Laat op laag vuur zachtjes pruttelen.
Verwarm in een koekenpan een beetje olie of boter en fruit de ui samen met de overige 2 teentjes fijngesneden knoflook en de paprikablokjes.
Voeg de volgende kruiden toe en bak even mee: 2 theelepels komijn, 2 theelepels cacaopoeder, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel gerookt paprikapoeder, ½ theelepel piment en 1 theelepel oregano.
Dan voeg je het gehakt toe en rul deze bruin. Breng verder op smaak met peper en zout. Meng op het laatst de mais erdoor.
Verdeel een beetje van het gehaktmengsel op een wrap, verdeel er wat geraspte kaas over en rol op. Herhaal met de rest van de wraps.
Verdeel 2/3 van de tomatensaus over de bodem van een ovenschaal en leg de opgerolde wraps erop.
Tot slot verdeel je nog wat tomatensaus over de bovenkant en de geraspte kaas.
Zet het geheel in de oven voor ca. 10 minuten tot de kaas volledig is gesmolten. Garneer optioneel met bosui. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.