2eetlepelszongedroogde tomaatjes op olie(in stukjes)
30gramkruidenroomkaas
150gramdoperwten
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang voor het afgieten van de pasta een half kopje kookvocht op (ca. 150 ml).
Verhit ondertussen wat olie in een (hapjes)pan en fruit de ui, knoflook en de zongedroogde tomaatjes.
Voeg beetje bij beetje de spinazie toe tot deze geslonken is.
Voeg de kruidenroomkaas en het apart gehouden kookvocht toe.
Giet de pasta af als deze beetgaar is en doe dit erbij, even goed omscheppen en doe dan de doperwten erbij. Breng op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.