Ga terug
+ servings
digestive biscuits

Digestive Biscuits

Digestive Biscuits: krokante koekjes met havermout. Het recept voor deze heerlijke koekjes heb ik voor je. Makkelijk, snel en lekker!
4 van 3 stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 15 minuten
Hoeveelheid: 10 koekjes

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 60 gram roomboter (ongezouten )
  • 40 gram kristalsuiker
  • 1 eetlepel honing
  • 50 gram tarwebloem
  • 50 gram havermout
  • mespuntje baking soda
  • mespuntje bakpoeder
  • zout

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
  • Doe de roomboter in een keukenmachine samen met de suiker en de honing. Mix dit tot egaal mengsel.
  • Hierbij doe je de tarwebloem, havermout, baking soda, bakpoeder en een snufje zout en mix dit weer tot een egaal mengsel.
  • Bedek een bakplaat met bakpapier en vorm van het deeg ongeveer 10 koekjes. Verdeel deze over de bakplaat en zorg hierbij dat je een paar centimeter ruimte tussen de koekjes hebt. Bak de digestive biscuits vervolgens af in 10 minuten. Eet smakelijk!

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 81kcal | Koolhydraten: 9g | Eiwitten: 1g | Vetten: 5g | Verzadigd vet: 3g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.