Doe de kokosmelk, slagroom, geraspte kokos en de suiker in een ruime kom en meng dit met een garde goed door. Zet het mengsel vervolgens 2 tot 3 uur in de koelkast of de hele nacht zodat de kokos iets zachter wordt en de smaken goed vrij kunnen komen.
Doe het mengsel in de ijsmachine en draai er een mooi ijs van. Snijd ondertussen de chocolade in kleine stukjes.
Als het ijs klaar is meng je de stukjes chocolade erdoorheen. Afhankelijk van de ijsmachine kan het nodig zijn om het ijs nog even in de vriezer te doen.
Zodra het ijs mooi stevig is kun je er bolletjes van scheppen. Smelt eventueel een beetje extra chocolade om eroverheen te doen en garneer met wat kokosrasp of schaafsel. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.