Laat de blaadjes gelatine even weken in koud water en vet de vormpjes in.
Schraap het stokje vanille uit en doe het merg én het stokje in een pannetje. Schenk de slagroom erbij en voeg de basterdsuiker toe.
Verwarmen tot het net niet kookt. Verwarm het voor 10 minuten zachtjes tegen de kook aan.
Knijp de blaadjes gelatine uit en voeg toe. Even doorroeren.
Schenk de vulling in de vormpjes. Laat minimaal 2-3 uur opstijven in de koelkast.
Terwijl de panna cotta opstijft in de koelkast maken we de mandarijn siroop. Doe hiervoor de ingrediënten in een pan en kook in tot een siroop. Laat afkoelen.
Haal de panna cotta uit de vormpjes en serveer met partjes mandarijn, mandarijn siroop en takjes munt.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.