Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
In een ruime kom doe je eerst alle droge ingrediënten (havermout, quinoa, noten & kruiden) en meng dit goed door elkaar.
Voeg beetje bij beetje de pompoenpuree, honing en zonnebloemolie toe terwijl je alles goed door elkaar blijft roeren.
Bedek een ovenplaat met bakpapier en verdeel hierover het granola mengsel. Je kunt het ook in twee keer bakken. Bak ca. 25 - 30 minuten in de oven en schep de granola het liefst elke 5 (!) minuten om.
Laat de granola volledig afkoelen en bewaar 'm dan in een goed afgesloten pot. Je kunt de granola op deze manier enkele weken bewaren mits je er zo lang vanaf kunt blijven ;) . Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.