Pepernoten granola
Pepernoten granola, waanzinnig makkelijk om te maken en ontzettend lekker! Lekker met havermout, koekkruiden en nog veel meer lekkers.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 20 minuten minuten Totale tijd: 25 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
Hoeveelheid: 1 flinke pot
150 gram havermout 100 gram pepernoten 50 gram blanke amandelen 20 gram pompoenpitten 1 theelepel koekkruiden 4 eetlepels zonnebloemolie 3-4 eetlepels honing
Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Neem een ruime kom en mix hierin alle ingrediënten door elkaar behalve (!) de pepernoten, kruidnoten.
Leg een velletje bakpapier op een bakplaat en stort hier mengsel hierop.
Zet de granola in de oven voor ongeveer 20-25 minuten en schep elke 5 minuten even om.
Haal het geheel uit de oven zodra het lekker knapperig is. Schep dan de pepernoten erdoor en laat het afkoelen. Eet smakelijk!
Calorieën: 1001 kcal | Koolhydraten: 111 g | Eiwitten: 26 g | Vetten: 54 g | Verzadigd vet: 10 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.