Verhit een beetje olie in een ruime pan en fruit de ui en knoflook tot deze glazig zijn.
Voeg de rijst toe, bak even mee en voeg dan de wijn toe. Laat verdampen.
Zet het vuur iets lager en voeg een beetje bouillon toe. Laat inkoken en voeg telkens weer nieuwe bouillon toe tot de rijst gaar is.
Terwijl de risotto aan het garen is, ga je de groenten bereiden.
Snij de aubergine en courgette in ronde plakken en de paprika in repen. Meng samen met de aspergetips met een paar eetlepels olijfolie, Italiaanse kruiden en peper en zout.
Grill de groenten op de elektrische grill of in een grillpan.
Zodra de risotto bijna gaar is, meng je de groenten, een klontje boter en de Parmezaanse kaas erdoor. Garneer met wat peterseliepesto. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.