Rucola pesto met walnoten
Rucola pesto met walnoten: ✓ makkelijk om te maken ✓ waanzinnig lekker ✓ goed te bewaren (vriezer of koelkast) ✓ een heerlijke smaakmaker
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
90 ml olijfolie 40 gram Parmezaanse kaas 30 gram walnoten (ongezouten en ongebrand) 30 gram rucola 1 teen knoflook een paar druppels citroensap zwarte peper
Doe alle ingrediënten behalve de peper in een keukenmachine of vijzel en maal het vervolgens tot een gladde pesto.
Breng de pesto daarna op smaak met zwarte peper en bewaar het in een afgesloten bakje of serveer direct. Eet smakelijk!
Calorieën: 1158 kcal | Koolhydraten: 7 g | Eiwitten: 20 g | Vetten: 120 g | Verzadigd vet: 21 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.