Ga terug
+ servings
Rucola pesto met walnoten

Rucola pesto met walnoten

Rucola pesto met walnoten: ✓ makkelijk om te maken ✓ waanzinnig lekker ✓ goed te bewaren (vriezer of koelkast) ✓ een heerlijke smaakmaker
4.28 van 11 stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 1 bakje

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 90 ml olijfolie
  • 40 gram Parmezaanse kaas
  • 30 gram walnoten (ongezouten en ongebrand)
  • 30 gram rucola
  • 1 teen knoflook
  • een paar druppels citroensap
  • zwarte peper

HANDIG OM TE HEBBEN:

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Doe alle ingrediënten behalve de peper in een keukenmachine of vijzel en maal het vervolgens tot een gladde pesto.
  • Breng de pesto daarna op smaak met zwarte peper en bewaar het in een afgesloten bakje of serveer direct. Eet smakelijk!

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 1158kcal | Koolhydraten: 7g | Eiwitten: 20g | Vetten: 120g | Verzadigd vet: 21g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.