Ga terug
+ servings
Broodje rosbief

Broodje rosbief

Broodje rosbief voor de lunch. Een heerlijke, uitgebreide lunch welke je binnen 10 minuten al op tafel hebt staan. Op en top genieten!
4.50 van 2 stemmen
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 2 broodjes

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 2 sneetjes bruid (bruin, wit, net wat jij lekker vindt)
  • 75 gram rosbief
  • 1 eetlepel truffelmayonaise
  • 1 eetlepel pijnboompitten
  • 1 eetlepel zongedroogde tomaten (fijn gesneden)
  • handje veldsla

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Rooster de broodjes tot ze lekker knapperig zijn.
  • Rooster ook de pijnboompitten tot ze iets verkleuren.
  • Verdeel de truffelmayonaise over het brood, hierop doe je de veldsla en de rosbief.
  • Tot slot verdeel je de pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes over het brood.
  • Peper en zout naar smaak en eet smakelijk!

voedingswaarden indicatie (per persoon/ portie):

Calorieën: 196kcal | Koolhydraten: 13g | Eiwitten: 12g | Vetten: 10g | Verzadigd vet: 1g

*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.

RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.