Broodje rosbief
Broodje rosbief voor de lunch. Een heerlijke, uitgebreide lunch welke je binnen 10 minuten al op tafel hebt staan. Op en top genieten!
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
2 sneetjes bruid (bruin, wit, net wat jij lekker vindt) 75 gram rosbief 1 eetlepel truffelmayonaise 1 eetlepel pijnboompitten 1 eetlepel zongedroogde tomaten (fijn gesneden) handje veldsla
Rooster de broodjes tot ze lekker knapperig zijn.
Rooster ook de pijnboompitten tot ze iets verkleuren.
Verdeel de truffelmayonaise over het brood, hierop doe je de veldsla en de rosbief.
Tot slot verdeel je de pijnboompitten en zongedroogde tomaatjes over het brood.
Peper en zout naar smaak en eet smakelijk!
Calorieën: 196 kcal | Koolhydraten: 13 g | Eiwitten: 12 g | Vetten: 10 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.