Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Snijd het brood van boven diagonaal in tot net niet aan de bodem (het brood moet immers aan elkaar blijven). Snijd hier haaks op zoals op de foto te zien is.
Verdeel het kuipje ERU Crème de Brie tussen de sneden van het brood.
Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Fruit dit rustig aan in een koekenpan met een beetje boter.
Verdeel dit vervolgens ook tussen de sneden van het brood.
Pak het borrelbrood met aluminiumfolie in en bak het ca. 15 minuten in de oven.
Verwijder dan de folie van het brood en bak deze nog 5 minuten af voor een krokante korst.
Presenteer het brood op een mooie plank zodat iedereen zelf stukjes kan afscheuren.
Ris eventueel nog wat verse tijm van de takjes en verdeel dit over het vers afgebakken brood voor nog meer smaak. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.