Pastasalade met pesto
Lekker en écht makkelijk recept voor pastasalade met pesto, tomaatjes, mozzarella en rucola. Ideaal voor een zomerse BBQ of picknick!
Voorbereiding: 10 minuten minuten Bereidingstijd: 10 minuten minuten Totale tijd: 20 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
150 gram pasta 100 gram pesto 175 gram cherrytomaten (gehalveerd, evt. in verschillende kleuren) 285 gram mozzarella bolletjes (uitlekgewicht 150 gram) 2 handjes rucola 75 gram zongedroogde tomaten (in stukjes) 1 eetlepel pijnboompitten (geroosterd)
Kook de pasta in een pan water met een snuf zout beetgaar.
Giet de pasta af en spoel af onder de koude kraan om het kookproces te stoppen.
Meng de pasta met alle overige ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
Calorieën: 508 kcal | Koolhydraten: 44 g | Eiwitten: 25 g | Vetten: 27 g | Verzadigd vet: 11 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.