Maak een kruidenrub door de volgende ingrediënten te mengen: oregano, komijn,chili flakes, ½ eetlepel olijfolie en ruim peper en zout naar smaak. Smeer hiermee de procureur in. Leg deze vervolgens in de slowcooker.
Snipper het uitje en snijd de knoflook fijn. Verdeel dit over de procureur samen met de sinaasappelsap. Zet de slowcooker 6 uur op high of 8 tot 10 uur op low.
Wanneer de pulled pork gaar is haal je deze uit de slowcooker en trek je het vlees uit elkaar. Houd het vocht apart.
Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de pulled pork op zodat deze iets krokant wordt. Voeg beetje bij beetje het kookvocht toe tot deze volledig verdampt is en alle smaken van het kookvocht in de pulled pork zitten.
Voor het maken van de wraps: verwarm de wraps zoals beschreven op de verpakking en smeer ze in met zure room. Verdeel er wat pulled pork over en garneer met wat je lekker vindt zoals avocado, tomaat, cherrytomaat, verse komijn, een beetje limoen of citroensap, sla, jalapeno, dun gesneden ui en ga zo maar door. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Tip: extra lekker is ook een beetje salsa saus of juist zelfgemaakte BBQ-saus om erbij te serveren.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.