Aardbeien sorbetijs
Fris en romig aardbeien sorbetijs. Gemaakt met de lekkerste verse aardbeien en ideaal voor tijdens de warme zomerdagen.
Voorbereiding: 10 minuten minuten Bereidingstijd: 30 minuten minuten Totale tijd: 40 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
500 gram aardbeien (in grove stukjes) 50 gram suiker 50 gram water
Doe de aardbeien, suiker en water in een pannetje. Breng aan de kook en laat even zachtjes koken tot alles zacht is.
Maal het met de staafmixer tot een glad geheel en laat afkoelen.
Doe het ijsmengsel in de ijsmachine en draai en in ca. 20-30 minuten een mooi aardbeien sorbetijs van. Bewaar in de vriezer. Eet smakelijk!
Calorieën: 88 kcal | Koolhydraten: 22 g | Eiwitten: 1 g | Vetten: 1 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.