naar smaak: Kewpie (Japanse mayonaise) en chilisaus
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Doe de reepjes kip in een ruime kom en voeg alle ingrediënten voor de marinade toe.
Marineer de kip bij voorkeur de avond van tevoren en zet een nacht in de koelkast. Het hoeft niet, maar voor het lekkerste resultaat raad ik je dit zeker aan.
Verhit een beetje olie in een ruime koekenpan en bak de kip gaar.
Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking.
Vul de wraps als de kip gaar is door ze eerst naar smaak in de smeren met een laagje Kewpie (Japanse mayonaise) en chilisaus.
Verdeel daarover de ijsbergsla, reepjes komkommer, wortel, taugé en vervolgens de kip. Rol de wraps op en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.