Fajita's met biefstuk
Snelle fajita's met gemarineerde biefstuk
Voorbereiding: 10 minuten minuten Bereidingstijd: 15 minuten minuten Totale tijd: 25 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
4 wraps (kleine) 400 gram biefstuk 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 1 rode ui Marinade voor de biefstuk:
4 theelepels cajunpoeder 1 theelepel komijnpoeder 1 theelepel uienpoeder ½ theelepel chilivlokken 1 eetlepel olie peper en zout Marinade voor de paprika:
1 eetlepel olie 1 theelepel komijnpoeder peper en zout Voor erbij: verse koriander, avocado, limoen en saus naar smaak
Snij de biefstuk in repen en meng alle kruiden en olie door de reepjes en laat even marineren (bij voorkeur minimaal een half uur).
Ondertussen snij je ook de paprika's en rode ui in reepjes en doe deze in een ruime kom. Voeg ook hier de marinade aan toe en laat even marineren.
Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking.
Bak de reepjes paprika en rode ui in enkele minuten beetgaar in een (grill)pan.
Doe hetzelfde met de biefstuk.
Serveer direct met saus naar smaak en eventueel wat verse avocado, koriander en limoen. Eet smakelijk!
Calorieën: 536 kcal | Koolhydraten: 45 g | Eiwitten: 52 g | Vetten: 15 g | Verzadigd vet: 5 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.