satésaus of chili saus naar smaak om erbij te serveren
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Wel de rijstvellen in koud water voor ongeveer 20 minuten en wel de glasnoedels kort in warm water tot ze zacht zijn en spoel ze daarna af met koud water. Doe de glasnoedels in een kommetje en meng er 2 theelepels sesamolie door.
Snijd de komkommer in plakjes en snijd de teen knoflook fijn. Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit de knoflook. Voeg daarna de garnalen toe en bak deze gaar.
Knip of snijd de rijstvellen door de midden. Leg de helft van een rijstvel op een snijplank en verdeel hierover een beetje glasnoedels, 3 plakjes komkommer, de garnalen en tot slot wat tuinkers. Vouw het rijstvel dicht als een loempia en herhaal met de overige rijstvellen.
Serveer de springrolls met chili saus of satésaus naar smaak. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.