Spaghetti alla puttanesca
Snelle vega(n) spaghetti alla puttanesca
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 20 minuten minuten Totale tijd: 25 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
150 gram spaghetti 400 gram passata 50 gram zwarte olijven 3 eetlepels kappertjes 2 theelepels oregano 2 tenen knoflook chilivlokken, olijfolie, basilicum (vers), peper en zout
Kook de spaghetti zoals aangegeven op de verpakking.
Doe alle overige ingrediënten in een steelpan en voeg naar smaak peper en zout toe. De verse basilicum en olijfolie laat je achterwege.
Breng aan de kook en zodra het kookt zet je het vuur lager, laat dit nu een kwartier rustig pruttelen op laag vuur.
Haal na een kwartier de pan van het vuur, voeg de verse basilicum toe en naar smaak een scheut olijfolie.
Serveer de saus over de gekookte spaghetti en serveer direct.
Calorieën: 395 kcal | Koolhydraten: 76 g | Eiwitten: 14 g | Vetten: 5 g | Verzadigd vet: 1 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.