Tartaarsaus
Makkelijk recept voor zelfgemaakte tartaarsaus
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
2 eieren (hardgekookt - middelgroot) 2 augurken 2 eetlepels mayonaise 1 eetlepel zure room 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel bieslook (vers - fijngesneden) 1 eetlepel peterselie (vers - fijngesneden) 1 theelepel dragon (gedroogd) ½ rode ui peper en zout
Doe alle ingrediënten in een keukenmachine.
Pulseer kort totdat alles fijngesneden is, maar je nog geen gladde saus hebt.
Serveer bij gebakken of gefrituurde vis. Eet smakelijk!
Je kunt zelfgemaakte tartaarsaus 1 dag bewaren in de koelkast (mits afgedekt).
Calorieën: 404 kcal | Koolhydraten: 13 g | Eiwitten: 12 g | Vetten: 33 g | Verzadigd vet: 7 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.