Voor erbij: naanbrood, witte rijst, salade en/ of sperziebonen
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Dep de paneer even kort droog en snij in blokjes.
Doe een beetje olie in een koekenpan en bak de blokjes rondom even aan tot ze iets verkleurd zijn. Kruid naar smaak met peper en zout.
Leg de blokjes paneer op een keukenpapiertje na het bakken.
Snipper het uitje en snij de knoflook fijn.
Doe opnieuw (indien nodig) een beetje olie in dezelfde pan en fruit de ui en knoflook even kort aan.
Voeg dan de droge kruiden toe en bak deze even kort mee.
Doe de tomatenpuree erbij en bak ook dit even kort mee.
Voeg dan de tomatenblokjes toe en breng dit samen met de kokosmelk even aan de kook.
Breng de curry op smaak met peper, zout en eventueel extra garam masala.
Voeg tot slot de paneer toe en verwarm kort in de saus. Serveer met rijst/ naan/ salade of groene groenten zoals sperziebonen bijvoorbeeld. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.