Broodje met brie uit de oven
Makkelijk recept voor een heerlijk broodje met brie uit de oven.
Voorbereiding: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Kookstand Scherm aanhouden tijdens het koken
1 pistolet (of ander hard broodje naar smaak) paar plakken brie 1 handje sla (naar smaak) 1 eetlepel honing ½ eetlepel pijnboompitjes
Rooster de pijnboompitjes even kort in een droge koekenpan tot ze iets verkleuren.
Verwarm ondertussen de grillstand van de oven voor.
Snij de pistolet in de lengte door de midden en beleg de onderkant met de plakjes brie.
Leg de onderkant even onder de grill van de oven voor ongeveer 2-3 minuten tot de brie warm en iets gesmolten is.
Verdeel er naar smaak honing, de geroosterde pijnboompitjes en de sla over. Doe de bovenkant weer op het broodje en eet smakelijk!
Calorieën: 432 kcal | Koolhydraten: 44 g | Eiwitten: 14 g | Vetten: 20 g | Verzadigd vet: 13 g
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer .
Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.