Doe de chocolade in een kom en giet hierover de hete melk. Laat even staan tot de chocolade is gesmolten en roer het geheel door.
Schep dan 250 gram Griekse yoghurt erdoor (de overige 100 gram Griekse yoghurt gebruik je straks ter decoratie) samen met het mespuntje Buijsman (optioneel).
Verdeel de chocolademousse over de glaasjes en laat even (minimaal 1 uur) opstijven in de koelkast.
Decoreer voor je het gaat serveren met een toefje Griekse yoghurt en garneer naar wens met hagelslag of chocoladesnippers. Eet smakelijk!
handig om te weten:
Tip: je kunt dit toetje 1 tot 2 dagen van te voren maken en (afgedekt) bewaren in de koelkast.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.