Laat de jackfruit uitlekken en trek het vruchtvlees alvast een beetje uit elkaar met je vingers.
Snipper de ui en snij de knoflook fijn.
Verhit een beetje olie in een koekenpan en fruit de ui en knoflook even aan.
Als de ui glazig begint te worden voeg je de 5-spice poeder en de gemberpoeder toe, bak dit even kort mee.
Voeg dan de jackfruit toe samen met de sojasaus, hoisinsaus, azijn en sesamolie.
Breng dit alles aan de kook zodat het jackfruit de smaken goed kan opnemen.
Stoom de bao buns zoals aangegeven op de verpakking in een stoommandje of in de magnetron.
Verdeel de pulled jackfruitvulling over de broodjes en verdeel er naar smaak sesamzaadjes, extra hoisinsaus en/of sriracha over. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.