Wel de rijstnoedels in warm water tot ze beetgaar zijn, spoel daarna af onder de koude kraan en laat de noedels uitlekken.
Meng alle de pindakaas met de sojasaus door elkaar en voeg voldoende water toe om er een lobbige dipsaus van te maken. Naar smaak kun je wat ahorn- of agavesiroop toevoegen.
Neem een ruime bak met warm water en wel hierin kort één rijstvel.
Leg de rijstvel op een vochtige snijplank.
Leg een blaadje sla op het rijstvel en vervolgens een beetje van de julienne gesneden wortel, komkommer, mango, rodekool en tot slot wat noedels.
Rol het vel strak op als een burrito, dus de onderkant over de vulling, de zijkanten naar binnen en dan naar boven oprollen.
Herhaal dit met alle rijstvellen. Serveer als hele rol of snij ze in kleine(re) rondjes. Serveer direct.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.