Maak de draadjesvlees zoals omschreven in het recept en de rode kool (eventueel ook) klaar en gaar.
Kook de aardappels tot ze gaar zijn, giet ze af en stamp ze tot een gladde puree met de crème fraîche, een scheutje melk, peper, zout en nootmuskaat naar smaak.
Verwarm de oven voor op 200 graden boven- en onderwarmte.
Vet de ovenschaal licht in en verdeel de draadjesvlees over de bodem.
Doe hierop de rode kool en verdeel tot slot de aardappelpuree over de ovenschotel. Strooi er naar wens wat peterselie over.
Zet de ovenschotel nu in de oven voor 25-30 minuten tot de bovenkant goudbruin is. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.