Doe alle ingrediënten voor de kipgehaktballetjes in een ruime kom, meng door elkaar en voeg naar smaak peper en sriracha (of sambal) toe.
Rol er kleine gehaktballetjes van en zet de kipgehaktballetjes in de koelkast voor circa 20-30 minuten om op te stijven.
Meng ondertussen alle ingrediënten voor de saus samen met 75 ml water.
Doe de saus in de wokpan en kook in tot het zo dik is als siroop. Voeg eventueel een maizena papje van 1 eetlepel maizena met 1 eetlepel water toe om dit te versnellen. Als de saus dik genoeg is giet je het in een kommetje en spoel je de wok af.
Verhit een beetje olie in de wok en bak de kipgehaktballetjes goudbruin en gaar.
Schep ze uit de wok en verdeel ze op een leuk bord. Serveer de dipsaus erbij en besprenkel eventueel naar wens met sesamzaadjes ter decoratie.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.