Doe alle droge ingrediënten samen met een flinke snuf zout in een kom en mix door elkaar.
Voeg dan 3 eetlepels zonnebloemolie toe en terwijl je aan het kneden ben voeg je beetje bij beetje het lauwwarme water toe.
Bedek het aanrecht met bloem en kneed hierop het deeg verder tot een egale deegbal. Maak de kom schoon.
Draai van het deeg 6 balletjes van gelijke grote en doe deze weer terug in de schone kom.
Giet hierover 1 eetlepel zonnebloemolie en draai de balletjes er even in om zodat alle kanten bedekt zijn met de zonnebloem olie.
Dek af met een natte theedoek en laat het geheel een kwartiertje rusten.
Zet een ruime koekenpan op het vuur en rol een van de bolletjes uit tot een ronde tortilla.
Doe deze in de hete koekenpan en bak de tortilla om en om gaar (ongeveer 30-45 seconden per zijde). Herhaal dit tot je van alle balletjes een tortilla wrap hebt gebakken.
Leg de tortilla's op een bord en dek deze af met een vochtige theedoek. Je kunt de tortilla wraps direct eten. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.