Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Kook de pasta beetgaar in ruim water en beetje zout.
Snipper ondertussen het uitje en snijd de knoflook fijn.
Spoel de cherrytomaat af onder de kraan en snijd in partjes.
Verhit een beetje olijfolie in een pan en fruit het uitje en de knoflook even aan.
Voeg dan de kalkoen spekreepjes toe en bak deze even kort mee.
Doe dan de cherrytomaatjes erbij (houd er eventueel een paar apart ter garnering).
Tot slot bak je de spinazie mee tot deze is geslonken.
Voeg dan de pesto en crème fraîche toe en meng dit door elkaar.
Giet de pasta af en schep de pasta door de koekenpan met spinazie, tomaat en pesto/ crème fraîche.
Breng op smaak met peper en zout.
Schep vervolgens alles in een ruime ovenschaal, verdeel de geraspte kaas erover en zet dit in de oven voor ongeveer 10 minuten tot de kaas is gesmolten. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.