Bedek een ovenschaal van ca. 20 x 20 cm met bakpapier.
Doe de gecondenseerde melk samen met de chocolade in een steelpannetje.
Verwarm het geheel op laag - middelhoog vuur tot de chocolade volledig is gesmolten en je een dikke lobbige fudge hebt. Let op: het geheel mag niet koken - dan kan de chocolade namelijk verbranden.
Houd ongeveer kwart van de kruidnoten apart voor later zodat je dat op de bovenkant van de fudge kunt doen.
Het overige deel schep je door de fudge.
Stort de fudge in de ovenschaal en verdeel het goed.
Strijk de bovenkant een beetje glad met de achterkant van een eetlepel.
Verdeel de rest van de kruidnoten over de bovenkant van de fudge en druk ze even aan.
Zet de fudge nu voor minimaal 4 uur in de koelkast tot hij goed hard is geworden.
Daarna kun je de fudge in stukjes snijden met een (warm) mes en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.