Koekkruiden/ speculaaskruiden

Zelf koekkruiden/ speculaaskruiden maken. Makkelijk recept.
4 van 2 stemmen
Printen Pinterest
Voorbereiding: 5 minuten
Bereidingstijd: 5 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Hoeveelheid: 3 eetlepels

Wat heb je nodig (ingrediënten):

  • 5 theelepels kaneel
  • 1 theelepel kruidnagel
  • 1 theelepel nootmuskaat
  • ½ theelepel kardemom
  • ½ theelepel witte peper

ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):

  • Neem een leuk potje en schrijf hier de naam van de kruidenmix op. Doe hier de kruiden in en meng ze goed door elkaar.
  • Je kunt er ook voor kiezen eetlepels te gebruiken i.p.v. theelepels zodat je extra veel in een keer maakt. Zorg wel dat je de verhoudingen van het recept aanhoudt.
  • Bewaar het potje gesloten, donker en koel.

voedingswaarden (per persoon/ portie):

Calorieën: 8kcal | Koolhydraten: 2g | Eiwitten: 1g | Vetten: 1g | Verzadigd vet: 1g
WIL JE DIT RECEPT OPSLAAN?Maak dan snel én gratis een eigen account aan.