Verwarm de oven voor op 180 graden boven- en onderwarmte.
Snipper het uitje en snijd de teentjes knoflook fijn.
Doe het blikje tomatenblokjes in een steelpannetje.
Hierbij doe je vervolgens 1 fijngesneden teentje knoflook, 1 eetlepel suiker, ½ eetlepel oregano, 1 theelepels komijn, 1 theelepel uienpoeder en peper & zout naar smaak. Laat dit op een laag vuurtje zachtjes pruttelen.
Doe vervolgens een beetje olie of boter in een ruime koekenpan en fruit het uitje samen met de 2 teentjes knoflook even aan.
Voeg daarna de volgende kruiden toe en bak deze even kort mee: 2 theelepels komijn, 2 theelepels cacaopoeder, 2 theelepels paprikapoeder, ½ theelepel piment en ½ theelepel oregano. Voeg dan het gehakt toe en rul deze bruin. Breng verder op smaak met peper en zout. Doe op het laatst de mais erdoor.
Verdeel een beetje zure room over de wrap, verdeel er daarna wat gehakt over, de saus en tot slot wat geraspte kaas.
Dichtvouwen en in een met olijfolie ingevette ovenschaal leggen.
Herhaal dit met alle burritos.
Tot slot verdeel je nog wat tomatensaus over de bovenkant en de geraspte kaas.
Zet het geheel in de oven voor ongeveer 10 minuten tot de kaas volledig is gesmolten. Eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.