Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte.
Doe het zelfrijzend bakmeel, basterdsuiker, koekkruiden, roomboter bij elkaar in een kom samen met een snuf zout en meng dit goed door elkaar.
Voeg steeds een eetlepeltje melk toe tot je een stevige deegbal hebt (meestal gebruik ik zelf 2 tot 3 eetlepels).
Draai nu kleine balletjes van ongeveer 5 gram van het deeg en leg deze op een met bakpapier beklede bakplaat.
Druk de bolletjes iets aan je met je vinger en bak de kruidnoten (indien nodig, in delen) af in de oven voor 25-35 minuten. Even laten afkoelen en eet smakelijk!
handig om te weten:
Bewaar de kruidnoten in een afgesloten bak en ze blijven enkele dagen goed.
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.