Lekker voor erbij: zure room en guacamole om in te dippen.
ZO MAAK JE HET (bereidingswijze):
Snipper de uitjes en snij de knoflook fijn. Hou het rode uitje apart (die gebruiken we later).
Verhit een beetje olie in de koekenpan en fruit het uitje en de knoflook even aan.
Voeg het gehakt toe, rul bruin en kruid ondertussen met de taco kruidenmix.
Voeg op het laatst het blikje mais toe en bak dit even kort mee.
Neem een ruime ovenschaal en verdeel wat van de nachos op de bodem.
Hierover verdeel je een deel van het gehakt, een beetje rode ui, wat geraspte cheddar kaas en daarover doe je weer wat nachos. Herhaal dit tot alles op is en zorg dat je eindigt met een beetje geraspte cheddar.
Snij de jalapeno peper in dunne plakjes en verdeel deze samen met de partjes tomaat over de ovenschotel.
Zet de ovenschotel enkele minuten onder de grill zodat de kaas goed kan smelten en eet smakelijk!
*Merknamen in dit artikel kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn. Lees meer: disclaimer.
RECEPT BEWAREN?Klik op 'recept opslaan' en sla hem op in je eigen collectie.